sdf

Diensten

HOUSEKEEPING
U kunt een briefje ophangen in de supermarkt wanneer u op zoek bent naar een schoonmaker. U kunt ook kiezen voor kwaliteit en continuïteit en dus kiezen voor E.C.S. Emin Cleaning Service.
Lees meer >

SANITAIR REINIGEN
Sanitair reinigen lijkt een simpele klus, maar gebeurt dit ook hygiënisch? Ziet uw sanitair er dof uit? Dit is waarschijnlijk het gevolg van kalk-, zeep en huidresten.
Lees meer >

TAPIJTREINIGING
Verzorgd tapijt draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Dit begint bij het dagelijkse en wekelijkse onderhoud van het tapijt.
Lees meer >

HOGEDRUKREINIGING
Ook voor hogedrukreiniging van uw gevel, dakkapel, houtwerk, voegwerk, kunststof kozijnen of metalen bent u bij E.C.S. Emin Cleaning Service aan het juiste adres.
Lees meer >

BOUWSCHOONMAAK
Een eenmalige schoonmaak van een nieuw gebouw of na verbouwing is noodzakelijk, voordat er met de reguliere schoonmaak begonnen kan worden.
Lees meer >

LEVEREN VAN SANITAIRE BENODIGDHEDEN
Als service naar onze schoonmaakklanten leveren wij een compleet assortiment aan sanitaire benodigdheden voor de inrichting van uw toiletten, waslokalen en keukens.
Lees meer >

HAND- EN SPANDIENSTEN
E.C.S. Emin Cleaning Service is haar opdrachtgevers graag behulpzaam met allerlei werkzaamheden. E.C.S. Emin Cleaning Service is professioneel, gemotiveerd, en van alle markten thuis.
Lees meer >